Van New Age naar Jezus

ervaringsverhaal

Ik kwam bij Caroline omdat ik God voelde kloppen aan mijn deur en ik niet wist waar ik moest beginnen.
Ik kende de bijbel niet, wist weinig van het geloof af maar voelde me erg hongerig naar Jezus. Ik wilde hem dolgraag leren kennen.

Voor die tijd ben ik erg zoekende geweest in de wereld van de new age spiritualiteit. Ik heb ontzettend veel onderzocht en gedaan; Retreats, opleidingen, healings, cursussen, sessie met mdma, veel boeken gelezen en ga maar door.
Steeds voelde ik me even wat beter maar al snel waren die angsten daar weer.
Het bleef hard werken om mijzelf ervan te overtuigen dat ik goed genoeg was, dat ik meedeed aan deze wereld en erbij hoorde.
Ik voelde me vaak eenzaam terwijl ik veel mensen om mij heen had. Ik was altijd hard aan het werk om de dingen voor elkaar te krijgen.
Ik heb daardoor ook veel voor elkaar gekregen maar dat is/was maar tijdelijk.

Ik was erg bekend met me slecht voelen.

Na de eerste afspraak met Caroline waarin we samen gebeden hebben voelde ik al een groots verschil. Ik moest wennen aan het nieuwe geloof en voelde vanuit het oude veel weerstand.
Het leek echt te mooi om waar te zijn.
Kon ik echt mijn angsten aan God geven?
Caroline vertelde me dat ik alles bij God mocht neerleggen en hij het voor me zou oplossen. Dat deden we in onze sessies samen en het heelde me.
God heelde me van binnenuit en vulde de eenzaamheid met Zijn liefde.
Al vrij snel voelde ik dat ik mezelf mocht laten dopen en met alle liefde hebben Caroline en haar man mij gedoopt.
Ook daar voelde ik me snel verlost van mijn angsten. Dat deed Jezus voor me en met me!
Het enige wat ik hoefde te doen was Zijn liefde en genezing ontvangen.

De begeleiding van Caroline was erg fijn en liefdevol. Ik ben God dankbaar dat Hij haar op mijn pad heeft gebracht zodat ik via haar mocht leren.
Ze is altijd nieuwsgierig en luistert vanuit een plek zonder oordeel. De momenten waarop we samen ons gebed deden waren magisch en vervullend.

Ik voel mijn vuur weer branden en dit keer niet voor deze wereld maar voor Jezus. Het gaat niet om mij want ik heb mijn leven aan Hem gegeven. Ik leef voor God en wil Zijn handen en voeten zijn.
Wat ik voel is ongekend en waar.
Bijna alles is veranderd in mijn leven en ik ervaar zoveel meer rust.

Mocht je nog onbekend zijn met het geloof en Jezus willen leren kennen of zoekende zijn? Dan is Caroline degene die jou hierbij perfect op weg kan helpen!

Plan een kennismaking!