Bevrijding en Genezing

ervaringsverhaal

Ik kwam bij Caroline in haar praktijk nadat ik al bij meerdere counselors gesprekken had gevoerd, waar ik op een gegeven moment gewoon vastliep en niet verder vooruit kwam. Toen ik bij ’toeval’ de website van ‘Heel en vrij’ tegen kwam sprak de manier waarop Caroline werkt me enorm aan, in samenwerking met God en de Heilige Geest. Ik dacht, ja wie kan er beter genezen en aangeven waar de pijn en de wortels zitten dan God zelf. Dus heb ik een afspraak met Caroline gemaakt voor gesprekken. 
Ik kwam in de praktijk niet met een heel specifieke hulpvraag, alleen dat ik me vaak ellendig voelde, somber, boos, moe en uitgeput. We zijn toen in gesprek gegaan en ik heb verteld over mijn verleden, waarin mijn ouders gescheiden zijn op jonge leeftijd, mijn vader als homofiel is gaan leven, mijn moeder hertrouwde , maar ook dit huwelijk liep op de klippen. Uit deze ellende had ik veel angsten opgebouwd,  was ik enorm onzeker en had faalangst opgebouwd, voelde me extreem verantwoordelijk voor mijn moeder, en zo ontwikkelde ik me verder in de jeugdjaren. Daar ontmoette ik mijn  huidige man die zelf ook uit een onveilig gezin kwam, ikzelf werd daar niet met open armen ontvangen,  maar werd extreem afgewezen door schoonfamilie, wat mijn wortel van afwijzing die er al zat nog extra verdiepte.
We zijn toen getrouwd , maar door alle pijn die zich in de jaren had opgebouwd en ook de ellende met de schoonfamilie ging het huwelijk gepaard met veel strijd en pijn, doordat we onze ballast uit het verleden nog niet opgeruimd hadden en dus telkens vanuit die verwondingen reageerden. Ondertussen kwamen er kinderen.
Door de jaren heen heb ik zeker geprobeerd om mijn pijn bij God neer te leggen en mensen te vergeven , maar eigenlijk lukte het niet goed om de wortel er uit te krijgen,  op een gegeven moment was het voor mij ook normaal om me zo te voelen,  moe, uitgeput, snel geïrriteerd,  boos, depressief, totdat ik merkte dat ik steeds slechter begon te functioneren en ons huwelijk eronder begon te lijden en ook onze kinderen en toen ben ik verder gaan zoeken naar hulp.
Totdat ik uiteindelijk bij Heel en Vrij terecht kwam en door de gesprekken God duidelijk ging maken wat er opgeruimd moest worden. Het was als een ui die afgepeld werd, telkens ging er weer een laag af en kwamen we dieper bij de kern.
Na elk gesprek merkte ik wel weer kleine stapjes van bevrijding,  na heel wat gesprekken merkte ik dat we de kern hadden bereikt en er echt in mijn diepste binnenste bevrijding en genezing was gekomen. Ik merkte dat de wortel van afwijzing weg was, dat ik me ineens voor kon stellen dat iemand van me kon houden, dat ik in me binnenste mag voelen dat ik er mag zijn en mooi en goed gemaakt ben. En vanuit die zekerheid van geliefd zijn, is er vrede en rust gekomen in mijn hart . Het is en blijft ook zeker een bezig blijven met het vernieuwen van mijn denken, God op de 1e plaats zetten, herkennen waarneer ik weer aangevallen wordt met leugens,  maar de wortels zijn eruit en dat is zo’n bevrijding .
Ik heb de gesprekken met Caroline als erg prettig ervaren, ze is erg wijs, heeft veel kennis van de bijbel, ze verstaat echt de stem  van God, ze kent haar autoriteit en neemt haar plek daarin in. Ze is erg begripvol, en kan goed luisteren, maar ook goede vragen stellen,  tevens is ze ook kwetsbaar en deelt ze haar eigen worstelingen en ervaringen in het leven.
Ze neemt ook echt de tijd in de gesprekken wat heel prettig is.
Ik ben er van overtuigd dat echte genezing en bevrijding alleen mogelijk is in een therapie waarin echt samengewerkt wordt met de Heilige Geest, omdat hij de diepste geheimen van ons binnenste kent en Hij weet waar we echt bevrijding en genezing nodig hebben.

Plan een kennismaking!