Ik had paniekaanvallen

ervaringsverhaal

Ik ben al mijn hele leven heel angstig aangelegd geweest en op mijn 6e ben ik ook gediagnostiseerd met een angst/paniekstoornis. Ook heb ik mijn hele leven geworsteld met verlatingsangst en met hechtingsproblematiek en een trauma.
Ik heb altijd last gehad van mijn angsten en wat er in mijn verleden is gebeurd, maar in het najaar van 2021 begon ik heel erg last van paniekaanvallen te krijgen. Ik werd heel somber van de situatie omdat die aanvallen heel veel invloed hadden op mijn dagelijks leven.
Ik deed alpha en daar had ik ook heel erg last van paniekaanvallen en angst. Mijn alphaleiding zei dat het misschien goed zou zijn om een keer met Caroline te praten.
Tijdens het gesprek hebben we heel goed kunnen praten over waar ik last van had. Ook gingen we bidden dat angst weg zou gaan. Dat was heel krachtig, want sindsdien heb ik eigenlijk geen paniekaanvallen meer gehad. Ook heb ik praktische opdrachten meegekregen zoals bijbelteksten zeggen tijdens angst momenten en bidden dat de angst weg zou gaan in de naam van Jezus. Dit gesprek heeft heel veel voor mij gedaan.
Later ben ik nog een keer naar Caroline geweest omdat ik heel veel last had van leugens over mezelf waar ik in geloofde. Dit gesprek heeft me echt laten ervaren dat ik een geliefde dochter van God ben.
God heeft door de gesprekken met Caroline echt genezing en heling gebracht in mijn leven.

Plan een kennismaking!