Onverklaarbare fysieke klachten

ervaringsverhaal

Ik ben niet met het geloof opgevoed en toen ik 3 jaar geleden tot geloof kwam was ik in veel dingen ‘zoekende’. Ook in hoe het geloof uit te leven.
Ik kampte ook met veel ‘onverklaarbare’ fysieke klachten, zoals chronische blaasontstekingen en buik klachten. Deze bleken achteraf psychosomatisch nadat ik genezing heb mogen ervaren. Genezing is een proces geweest waar je doorheen gaat en waarin je dieper God Zijn goedheid mag ervaren. Ik heb eerder al jaren aan therapie gevolgd en ik dacht dat ik wel ‘klaar was’ met mijn oude zeer onder ogen komen. Maar niets bleek minder waar.

Bij Caroline heb ik geleerd om alles in gebed aan God te geven. De diepste plekken van je hart te onderzoeken en je vragen, klachten, pijn, schaamte, angst en nog meer bij God neer te leggen. Niets is te groot voor Hem. Hij kan en wilt ook alles voor je dragen. Zo heb ik geleerd om samen met Jezus te wandelen in het leven. Alles is nu meer draagbaar omdat ik rust en vrede vind bij Jezus. En mijn oude zeer is opgelost omdat Jezus het voor mij draagt. Oude toxische patronen die jaren lang vast zaten als ‘overlevingsmechanisme’ zijn verbroken en vervangen voor gezond gedrag. Ik heb geleerd en ervaren wat vergeving is. Ik ben vrij gezet van een hele zware last die ik met me mee droeg.

Over God leren in de bijbel is een ding, maar ervaren wie Hij is, is een tweede. Het heeft mijn (geloofs)leven enorm verrijkt!

Caroline is empatisch, discreet, geduldig en heeft een groot hart voor Jezus en voor mensen. Het is ontzettend fijn om met haar samen te werken. Ze is voor mij echt handen en voeten geweest van Jezus.

Plan een kennismaking!