Positief en bemoedigend

ervaringsverhaal

De gesprekken die ik met Caroline heb gehad zijn voor mij echt super waardevol geweest en het heeft me heel veel verandering gebracht in mijn relatie met God.

Tijdens de gesprekken kon ik open zijn over waar ik mee struggelde en wat ik lastig vond, hierover gingen we in gesprek en zo hielp Caroline mij bij elk gesprek verder met Bijbelse onderbouwing en gaf ze me begeleiding in hoe ik vanaf daar verder kon komen.
Caroline kon goed zien waar ik echt mee zat waardoor het ook voor mij duidelijk was wat bijvoorbeeld een probleem was of wat in de weg stond van iets. Vaak eindigde we de gesprekken met gebed en moedigde ze me aan om zelf ook aan God dingen te vragen zodat Hij nieuwe openbaringen aan mij persoonlijk liet zien. Die momenten van gebed en zelf bidden zijn voor mij echt heel krachtig geweest, ook omdat ik op die momenten echt dingen heb mogen uitspreken en vragen aan God en door de tijd heen echt heb ervaren dat Hij door mij heen heeft gewerkt en Zichzelf meer aan mij heeft laten zien. Ook begeleidde Caroline mij in hoe ik effectiever kon bidden voor bijvoorbeeld bevrijding, angst of wanneer onzekerheid omhoog komt en welke gebeden ik kon uitspreken over mijzelf op zo’n moment.

Wat ik vooral fijn vond bij Caroline is dat  zij mij ook echt positief bemoedigde om door te gaan en verder God te zoeken. Ik heb echt ervaren dat God door haar ook tot mij sprak en mij persoonlijk bemoedigde. Ze bleef positief en bemoedigend, ook wanneer ik dat zelf niet was. Dit heeft mij echt gemotiveerd om niet op te geven. Doordat ze ook eigen ervaringen deelde kon ik heel veel van haar leren en door alle gesprekken heen heb ik veel nieuwe openbaringen ontvangen en nieuwe dingen geleerd die ik nu zelf kan toepassen in mijn eigen leven. De gesprekken zijn echt een zegen geweest voor mijn leven!!

Plan een kennismaking!