Wat getrouwd zijn betekent

ervaringsverhaal

Caroline heeft ons, mijn echtgenoot en ik, echt enorm gezegend en geholpen. Door de laagdrempeligheid en gastvrijheid waarmee zij ons open verwelkomde is zij ons op een moment dat dit nodig was vrijwel direct en liefdevol te hulp geschoten, in een tijd waarin de wachtlijsten voor psychische hulp juist zo lang zijn.

In de sessies die we met regelmaat met haar hadden kwamen verschillende onderwerpen aan bod: je familie verlaten, wat het betekent getrouwd te zijn, intimiteit, en ook het loskomen van patronen en traumatische ervaringen. Wat ons wellicht nog wel het meeste heeft gebracht is dat Caroline zich continu laat leiden door God. Dat dit de beste manier is om tot de kern en oorzaak van problemen te komen, blijkt wel uit de bovennatuurlijke volgorde van onderwerpen en oud zeer wat God liet zien dat behandeld mocht worden voor het volgende hoofdstuk werd geopend. God weet ten slotte als de beste wat waaraan vooraf is gegaan, zelfs al weten wij dit niet wanneer we in de huidige situatie tegen dingen aanlopen.

Caroline heeft zeker bijzondere openbaringen en visie ontvangen, wat ons in veel opzichten tot zegen is geweest. Zij neemt echt de tijd voor je en de prioriteit ligt dan ook bij het daadwerkelijk loskomen en oplossen van je problemen, waarbij het ene onderwerp soms langer de tijd nodig heeft dan het ander. Aan het eind van elke sessie waarin zij met je in gesprek gaat is er tijd voor het bij God brengen van de besprokene dingen en het loslaten daarvan. Zodoende werd er in onze situatie snel vooruitgang geboekt, zijn dingen bij de wortel eruit getrokken en merken wij dagelijks het effect hiervan in ons leven.

Wij voelen ons zeer gezegend door haar tijd, woorden en gebed voor ons en gunnen dit een ieder ander ook die een luisterend oor nodig heeft, iemand om mee te denken in lastige situaties en iemand die doorgaat tot het probleem is opgelost. Wij geloven dat zowel stellen als individuen hier veel baat bij zouden hebben, of het nu goed of minder goed gaat.

Plan een kennismaking!